Privacy beleid

Moderators: piot1940, Bram1940

Gesloten
Gebruikersavatar
one_O_five
Admin
Berichten: 3973
Lid geworden op: 28 mei 2011 14:01
Locatie: Lummen

Privacy beleid

Bericht door one_O_five »

Gezien na het inschrijven op dit forum de algemene voorwaarden en het privacy beleid voor de leden die zich inloggen niet meer zichtbaar zijn houden we er ons aan deze tekst hier onder nog eens te herhalen.
Bijkomend willen we er nog eens op wijzen dat de we voor de statistieken van het forum gebruik maken van Google Analitycs.


Door het bezoeken/gebruiken van "Hét ABL-History Forum" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "Hét ABL-History Forum" of "http://ablhistoryforum.be"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik "Hét ABL-History Forum" dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "Hét ABL-History Forum". Als je wel gebruik blijft maken van "Hét ABL-History Forum", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op http://www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "Hét ABL-History Forum" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "Hét ABL-History Forum" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "Hét ABL-History Forum", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

Verder willen we er nog op wijzen dat noch de beheerder, de admin en/of de moderators verantwoordelijk zijn voor de juistheid en de inhoud van de links naar websites die door de leden geplaatst worden.
Gesloten

Terug naar “Disclaimer”