NMBS Mechelen werkt samen met de ontmijningsdienst.

Ditjes en datjes over het Belgische leger.

Moderators: Exjager, piot1940, Bram1940

larotje
Berichten: 215
Lid geworden op: 05 jun 2011 17:24

Re: NMBS Mechelen werkt samen met de ontmijningsdienst.

Bericht door larotje » 26 feb 2013 18:53

Sirene op station Mechelen waarschuwt voor bommen

Hallo,

Dat is goed om weten, wij passeren er regelmatig en wilden er eigenlijk al op reageren maar er was blijkbaar al een slotje op gezet. Waarom is ons onduidelijk omdat het toch over belgische geschiedenis gaat, het is niet direct ABL gelinkt maar het is toch de DOVO die het maar weer moet opruimen. Wij vinden het een spijtig toeval dat je monddood werd gemaakt. Lijkt wel een persoonlijke vete, andere mensen zetten zelfs hun persoonlijk wel en wee, verjaardagen, verhalen die ze meemaakten, terug naar school, enz. Die dingen hebben echt niets met ABL historie te maken. Wij vinden dit persoonlijk wel voor discussies met dubbele S vatbaar.

Als ze dit ooit bij ons proberen zal het wel zijn weerslag hebben op dit forum. Wij zijn een samenwerking van verschillende verzamelaars, die ook actief zijn onder andere schuilnamen en email-adressen. Wij nemen het op voor anderen, door dik en dun.

We hopen dat dit geen gevolgen meer zal hebben, dit forum is een prachtig open medium van samenwerking tussen verzamelaars en geschiedkundigen.

Mvg,

Plaats reactie

Terug naar “ABL-Algemeen”